​ORIGINALNI REIKI INICIJACIJE

U Originalnom Reikiju postoje 4 nivoa u 3 stepena (III stepen ima dve inicijacije), a svaki od njih se postiže inicijacijom (usklađivanjem) u sledeći stepen, stepeni su:
I stepen
II stepen
III stepen (sadrži 2 inicijacije, nazivamo ih IIIa i IIIb)

Prva dva stepena su praktičarski, dok je treći stepen Majstora/Učitelja.
​Nema preduslova za ovaj sistem.

Kao i kod ostalih Reiki sistema, svakom inicijacijom se energetski centri (čakre) i energetski kanali otvaraju i jačaju, s tim što ovaj sistem ima široku praktičnu primenu, koja je ista na svakom stepenu, ali energija se pojačava svakom inicijacijom. Nakon inicijacije možete pokrenuti Reiki energiju čistom namerom.

Inicijacije u Originalni Reiki mogu se odvijati direktno ili na daljinu, i kao i kod samih tretmana, razlike u efektivnosti, ne postoje. Razmak između inicijacija je minimum 24h, mada se za jednu inicijaciju može uzeti više stepeni.  Kod dece (4-14 godina) se uvek pravi razmak između inicijacija u stepene, i uvek uz saglasnost roditelja čije je i prisustvo neophodno. Mi preporučujemo da deca  ostanu na prvom stepenu do svoje  13. godine.

​O samoj tehnici više  ovde.

Prilikom svake inicijacije u Originalni Reiki, moji učenici dobijaju:
- priručnik koji ih vodi i nudi detaljna objašnjenja o tom konkretnom stepenu u koji su inicirani
- sertifikat
- podršku kroz njihov dalji rad.

Ukoliko želite da dobijate najnovije informacije o aktivnostima (obukama, seminarima i programima), kao i tekstove sa bloga i ostale besplatne sadržaje koji vam mogu promeniti i ulepšati život prijavite se za Newsletter

  • YouTube

ThetaHealing® and ThetaHealer® are registered trademarks of THInK at www.thetahealing.com
© COPYRIGHT 2019. ALL RIGHTS RESERVED. CONTENTS CAN NOT BE USED WITHOUT PERMISSION.

©2020 by Martina Janjić. Design by rainbowitdragon.com