Rad sa biljkama ThetaHealing®​ seminar

Ovaj seminar je posvećen tajnom intuitivnom svetu biljaka, drveća i elementala, i pravo je otkriće kako komunicirati sa kraljevstvom biljaka Drugog Nivoa Postojanja.
Drugi Nivo Postojanja nas uči kako da budemo u harmoniji sa biljkama, drvećem i elementalima. U ovoj harmoniji prva lekcija koju učimo je kako biljke koriste energiju svetlosti da bi se isceljivale. Naučite kako da isceljujete biljke i kako da dozvolite kraljevstvu biljaka da isceli vas.

Na ovom seminaru Vajana je podelila znanje kako da se uspešno bavite gajenjem biljaka i koje esencije biljaka unosimo u naše telo.
Naučićete kako da komunicirate sa biljkama, zašto su drveća najmudrija bića na našoj planeti i kako da primite isceljenje od biljke. Naučićete kako je kraljevstvo biljaka benefitorno za svet i za vas! Razumećete šta nas kraljevstvo biljaka uči o energiji svetlosti i kako da koristite tu energiju da hranite svoje telo. Svaka biljka ima drugačiju frekvenciju vibracije, otkrićete šta čini majčinsko drvo, očinsko drvo, portal drveće, i mnoge druge vrste biljaka i kako one komuniciraju između sebe.

Preduslov za seminar su završeni: Osnovni DNK, Napredni DNK i Kopaj dublje seminari.

Seminar uključuje: sertifikat o završenom seminaru i Rad sa biljkama ThetaHealing® praktičarski priručnik.
Trajanje seminara je 1 dan (od 10h do 18h). 

Prijave i rezervacija mesta su obavezne, najkasnije 3 dana pre najavljenog seminara.
​Cena  seminara je 140e u dinarskoj protivvrednosti.

Za sve dodatne informacije i rezervacije:
Martina Janjić ~ sertifikovani ThetaHealing® Instruktor
telefon: 063 18 84 213
e-mail: martinajanjic7@gmail.com

Ukoliko želite da dobijate najnovije informacije o aktivnostima (obukama, seminarima i programima), kao i tekstove sa bloga i ostale besplatne sadržaje koji vam mogu promeniti i ulepšati život prijavite se za Newsletter

  • YouTube

ThetaHealing® and ThetaHealer® are registered trademarks of THInK at www.thetahealing.com
© COPYRIGHT 2019. ALL RIGHTS RESERVED. CONTENTS CAN NOT BE USED WITHOUT PERMISSION.

©2020 by Martina Janjić. Design by rainbowitdragon.com