Šta su ThetaHealing® instalacije?

Jedan od delova ThetaHealing® tehnike definitivno jesu i instalacije osećaja. U nekom trenutku u životu, baš usled života kakav imamo može se dogoditi da pojedine osećaje izgubimo, ili da ih čak zapravo nikada nismo ni doživeli.

Da li ste se nekada osećali potpuno voljeno, uspešno, lepo, samopouzdano, srećno, bezbedno i sigurno, povezano sa sobom, Bogom i drugima? A ako jeste, da li je tako i danas ili je to izgubljeno?
Ako ste ostali bez pojedinih osećaja, ili ih niste ni imali, kroz ThetaHealing® instalacije je to moguće promeniti. Moguće je da vam se vrate ti sjajni osećaji koje ste izgubili ili da ih konačno po prvi put doživite i istinski osetite.

Nekada je samo to potrebno kako bi se promena pokrenula, a nekada je to onaj poslednji sloj koji sve lepo spakuje. Svakako mogu pomoći i biti od koristi.

Kako bi primili ove instalacije osećaja potrebno je samo da kažete DA.

Ukoliko želite da dobijate najnovije informacije o aktivnostima (obukama, seminarima i programima), kao i tekstove sa bloga i ostale besplatne sadržaje koji vam mogu promeniti i ulepšati život prijavite se za Newsletter

  • YouTube

ThetaHealing® and ThetaHealer® are registered trademarks of THInK at www.thetahealing.com
© COPYRIGHT 2019. ALL RIGHTS RESERVED. CONTENTS CAN NOT BE USED WITHOUT PERMISSION.

©2020 by Martina Janjić. Design by rainbowitdragon.com